2024: väčšina AEON produktov končí, vznikne nová značka

Chorvátsku značku príchutí AEON sme priniesli na Slovensko a do Česka už v roku 2019. Osobne som svedomito pracoval na tom, aby sa značka dostala do povedomia, čo sa aj podarilo. Zviezla sa na tom väčšina vapeshopov v oboch našich krajinách a AEON sa stal zvučným synonymom kvality. Značku som si osobne obľúbil aj ako vaper, aj ako predajca.

Teraz je však rok 2024 a stručne ohlásim, ako sa veci vyvíjajú. Minulý rok nás náhle a navždy opustil zakladateľ AEONu: Hrvoje Šavor, odpočívaj v pokoji. Firma sa tak presunula do nových rúk a komunikácia začala byť strohá.

Ja som však zvedavý reportér a tak oznamujem dve zásadné info:


1. Nový AEON prudko zoškrtal portfólio produktov.

Zdieľam vám sem tabuľku príchutí, ktoré zostávajú vo výrobe. Všetky ostatné majú výrobu zastavenú a my na e-shope od tejto chvíle dopredávame zásoby.

 

Tak čo, zostáva vaša obľúbená? Svoje pocity môžete vyjadriť v komentári.

Zatiaľ si užívajme zatiaľ pestrú ponuku.


2. Pozostalé dve tretiny AEONu, čiže Ivana a Viktor, nestotožnení s novým vedením, zakladajú vlastnú značku, o ktorej sa na VK dopočujete ešte v tomto roku. Prenesú si do nej aj niektoré pôvodné recepty.


Všetky informácie v tomto článku som zdieľal po písomnom súhlase dotknutých firiem a osôb.

4 komentáre k “2024: väčšina AEON produktov končí, vznikne nová značka

  1. Maxipesfyk píše:

    Madilyn Dessert,Berliner mi určitě budou chybět ty kupuju pravidelně,ale ještě daleko víc mi už chybí dávno zrušený kokosový Cheesecake.Zásobu mám ještě tak na 3 roky a ono vzejde snad něco nového a třeba i lepšího.

  2. Marek píše:

    Dosť prúser, taký milkshake, alebo cherrynaut budú urcite chýbať. No na druhej strane (nechcem byť zlý) v ponuke je toho po k.. no strašne veľa, čiže vyberať je furt z čoho a teda až tak zlé to nieje :)))

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.